Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuv

Bitterljuv,

avkomman av begär och vämjelse,

skänker lust till sinnet,

förvrider ditt ansikte,

Bitterljuv




Övriga genrer av Ola VIP
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-07-19 13:41



Bookmark and Share


  ospray
Bitterljuv är ett vackert ord
och du har lyckats få fram
en känsla med dina rader !!!
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola
Ola VIP