Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mogna

Skalar av min nyfikenhet
Skär av mina trevande händer
Sticker ut mina tillgivna ögon

Sänker blicken allt lägre
Man måste ju vara realistisk!
Griper allt girigare
Man måste ju ta för sig!

Är det detta som kallas att växa som människa?




Fri vers av zapatista
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-03-29 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zapatista