Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^


Min sång.



Jag har en sång på mina läppar,
en melodi i min mun.
Den handlar om ungdomstiden,
och om åren som har gått.
Det är en sång om strålglans,
och om krig.
Den handlar om när jag träffade dig.

Den började i dur,
men i refrängen skallar tonerna i moll.
Allt för många gånger hjärtesorg.
Än har inte sången nått sitt slut,
Och än går tonerna i moll.
För livet leker inte alltid lyckligt.
Och lyckans lott är inte alltid min.

Men så länge,
jag har en sång på mina läppar,
och en melodi i min mun.
Så länge blomstrar havet,
och livet sjunger min sång.




Fri vers av sachie
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-20 20:28



Bookmark and Share


  hero40
Vackert.
2007-10-16

  issac.a.m
vackert
2007-07-21

    Eva Olsson
Ja, så är det. Bra!
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie