Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^


Jasminblommans doft

Jag andas jasminernas doft,
när apelsinen nuddar marken.
Så stark och söt är
förnimmelsen av livet.
Alltid kan jag önska,
att jag delade doften med dig.
Men du fann din doft på annan kvist,
långt bort från mig.

Jag ska gå på jasminblommans blad
var kväll och önska
att min doft var din.
Alltid ska jag fälla dagg till marken,
innan blomman slutar sig.




Fri vers av sachie
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-20 20:39



Bookmark and Share


  Dilsewat
Det här är skriviet, med sådan poesi jag kallar riktig poesi. Med vilja känsla och kärlek! Toner a la Pablo Neruda och Octavio Paz och Garcia Lorca!
2007-07-26

  issac.a.m
vackert
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie