Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs mig

Läs mina sidor.

Jag ligger här, en öppen bok.

Älska varje ord av mig.

Klä av mig bilderna.

Hitta min känsla, din känsla.

Stryk mig längs ryggen.

Låt mig falla ihop in din hand.

Älska mig till sista sidan.

Om och om igen.




Fri vers av sachie
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-20 22:01



Bookmark and Share


  Haikupeter
Att våga läsa en annan människas liv kan vara det mest skrämmande av allt. Rädsla för det mest önskade ...
Fin dikt.
2007-08-30

  issac.a.m
mycket vackert..
läs mina sidor om och om igen..
så du är en öppen bok,fast man måste läsa för att hitta känsla..
Kan man läsa känlor...
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie