Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självständig

Jag är inte ensam,
bara självständig. 

Och det är en helt annan sak. 




Fri vers av Herself
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-20 23:00



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
så sant..Bra skrivet..
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself