Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I koherent ljus

Jag vill inte
att du ska blända mig
men ibland måste jag se dig
i motljus för att uppskatta dig
Eller ett ljus under min haka
mitt blonda hår
det vita nattlinnet
min längtan
lyses upp av nattens stjärnor

Älskade, vi lever bäst i koherent ljus,
samstämmigt




Fri vers av Tina-sol
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-20 23:28



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vacker kärleksförklaring och så har jag även idag fått lära mig ett nytt ord, tack!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol