Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer sen


Stannar med handen på handtaget
och jag är sen
mycket sen

För jag hör dig säga något

Lägger handen på ditt huvud, igen
och tar hela ditt ansikte mellan mina händer, igen
smeker din nacke och hals
och
kysser din heta panna
kysser din varma kind
kysser din fuktiga mun

Formar hela dig från axlarna och neråt till där tvekan tar slut
värmer sedan hela din kropp i min
vaknar i dina armar timmar senare


och rusar iväg till jobbet
för jag är sen
väldigt mycket sen

lite för ofta




Övriga genrer av Lany
Läst 852 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-21 00:50



Bookmark and Share


    Mahogny
Har läst flera av dina \"händerdikter\" nu och jag älskar dem allihop! Den här fick mig att le..
2007-08-27

  mjuk
\"Formar hela dej från axlarna och neråt till där tvekan tar slut\",sååååååå vackra ord.
Underbar hela texten tycker jag.Passar in på mitt liv med nästan.
Tummen upp för dej :))
2007-08-09

    ej medlem längre
Känner en massa när jag läser alla dina händertexter... Påverkar mig självklart i den meningen att jag känner mig glad över det jag läser... Fina små texter som andas kärlek och sensualism... Inte dåligt! Hoppas att diktjaget är samma som poeten! Grattis till de härliga texterna!
2007-08-07

  Sanningsägaren VIP
kanske sen
i viss bemärkelse
men din kärlek
alltid
i tid
en

värmande vackra ord
/Åsa
2007-07-24

  Agnes
Det låter som om du har vackra - och uppskattade - händer!
2007-07-23

  ÅsaLena
Tycker om...men efter två genomläsningar lite tveksam till sista raden. Behövs den? Annars ljuvlig morgonläsning!
2007-07-21

  Jer
Trevlig serien Lany. Du verkar vara
en tidsoptimist, en älskande sådan.
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany