Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta tungt som sten

 

 

sitter på ett bananskal

och halkar hit och dit

 

att tro att jag klarar av avsked

är storsint

det gick åt helvete

som mycke gör här i livet

men ändock sitter jag här

i ensamhetens borg

och glider runt på en tacoostmacka

blandat med lite ljummet kaffe

och tänker

fan va enkelt det hade varit

om jag lagt lönnsirap på mackan till frukost

man glider inte iväg så lätt då

 

nu sitter jag i alla fall här

gliden i stora avstånd

och lyssnar till inget

förutom min inre tomhet

 

den andra lösningen

kanske inte var den bästa

men det finns fler

snart hittar vi dem

du och jag

de

som är klart bättre än detta

 

mörker

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-21 14:16



Bookmark and Share


  Horatius
Räcker med att se titeln och den tilltalar läsaren. \"...och lyssnar till inget förutom min inre tomhet.\" Riktigt intressant.
2007-07-21

  Sanningsägaren VIP
*älskar*
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt