Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frottage

 

 

det du gör i mig

sätter ett finger på

delar med mig

får mig att flyta ut

som dimman

 

den vita och varma

 

ytan

mottaglig

 

växer

 

där ligger jag

på tankars mål

 

målad i värme

 

 

lycklig

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-21 19:44



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
och jag blir lycklig av att läsa dina ord...
Tack
Åsa
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt