Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ring.

du har kommit till vårdcentralen

du kan även ringa våran rådgivning

för att bli direktkopplad till rådgivnigen
tryck 1

för recept
tryck 2

för tidbokning
tryck 3

eller vänta kvar
så berättar vi sagan om de tre små grisarna.




Övriga genrer av alonee
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alonee