Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fever fever leave that girl alone can\'t you see how weak she is since you visited her that last time?


tuppen gal i flickans hals

f-e-b-e-r.
värmen sprider sig i kroppen
lederna vrålar och bultar
ögonlocken värmer ögonen vid varje blinkning
musklerna orkar inte
och jag låter vek
men det är så det är
inget överdrivet nu
termometern pep till vid 39grader
men jag har hört att kroppen förbränner massvis
när den jobbar mot sjukdomen
något posetivt iallafall
rösten sviker mig
måste varit sedan min falska duschsång
från uppfräschningsduchen jag tog
och kinesen i mitt huvud bygger om,
sluta hamra!
jag hostar upp bröstet genom halsen som skär
små snitt här och var



oh i\'m sick
................




Övriga genrer av alonee
Läst 658 gånger
Publicerad 2008-03-12 15:42



Bookmark and Share


  Madde69
Det är visst fler än jag som ligger hemma och är sjuka! :)
Krya på dig!
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

alonee