Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr M:s hjärta talade

 

 

Dina tankar och ord var inte helt utan skuld, men du var medveten. Att situationen som den nu var, tuggade i sig av din själ, pratade du inte om, även om bitarna handlade om dig, var det inte bara du och det var inte nu.

Jag glömmer lika ofta som jag behöver påminna mig, om att det finns goda människor, sådana är vi.

Jag fortsätter dagen, som blivit kväll, en sen lunch som skall stilla min mages skrik, och samtidigt i mitt inre höra ditt...

du är en fin och vacker människa

kämpa...

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 23:51



Bookmark and Share


  Attimi
Intressant...det känns som en inre dialog, samtidigt som en yttre. Som ett samtal mellan Herr M och hans hjärta, eller Herr M och en nära vän. Det ger en oväntad dubbelhet. Vill bära den här dikten med mig och fundera vidare...
2007-07-26

    sunnanvind
Den här texten tilltalar mig på ett alldeles särskilt sätt...Tar den till mig o applåderar! Bravo!
2007-07-24

  Sanningsägaren VIP
att vårda en vänskap
är bland det finaste
jag är säker på att
din omtanke och kärlek
når fram till den det berör
vackert och känslosamt
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt