Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om kärlek


Kärlekens årstider

Kärleken är som sommaren,
varm,vacker,underbar och öppen
Kärleken är som hösten,
allt det vackra slits ut men förblir vackert
i den hemliga väntan på att falla i mörker
Kärleken är som vintern,
kallt,känslolöst och mörkt
Kärleken är som våren,
allt dött får en ny chans att blomma ut och få leva,
för att förbereda en ny sommar




Fri vers av Philip von Govno
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-07-24 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip von Govno