Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåtelse?


Förlåt

Ska man säga ja eller nej?
allt är upp till dig
finns det inga förlåtande känslor kvra?
eller är det just det du har?
vågar du inte bli svikt igen?
eller litar du på denna personen igentligen?
förlåtande kan bli början på nåt livsvärt
eller början på något fruktansvärt
je eller nej?
det är upp till dig.




Fri vers av Philip von Govno
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-07-24 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip von Govno