Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer sällan


Man lär sig av sina misstag

Du kommer aldrig
att lära mig något



 

 


älskar dig




Övriga genrer av Lany
Läst 694 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-24 19:29



Bookmark and Share


  LePenseur
Tyckte egentligen inte att den var jättespeciell, men den var ändå så... liten, kort och träffsäkert söt, att jag är tvungen att berömma den!
2008-10-29

  Carlita
så finurligt sockersött skrivna rader
2007-07-25

    Fredrick
vackert, underbart :)
2007-07-24

  Katarina_
Bra och fint skrivet!

Men glöm inte att man kän lära sig saker också av sådant som inte är misstag :)
2007-07-24

  Måna N. Berger
Underfundigt och tillitsfullt!
2007-07-24

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
vackert om oförståendes människors resultat.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany