Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta .

- Jag tror jag måste spy, ursäkta .
Innan ångest äter upp mej innefrån.


- Ursäkta, får man skära sig här ?
Du finns licksom under min hud.. jag vill inte ha dej där.


- Ursäkta, men jag måste röka
Försöka röka bort alla minnen som jagar mej på natten.




Övriga genrer av Ångestbarn
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-07-25 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ångestbarn
Ångestbarn