Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer igen


att du
skrattar så där vackert

att jag
tror att hela livet börjar om



och jag som bara
andades in
vid din
kind




Övriga genrer av Lany
Läst 672 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-25 01:02



Bookmark and Share


    jahapp
Åååå....den här skulle jag vilja skriva ut å hänga ovanför sänggaveln...så fin var den...tyckte mycket om!!
2007-07-26

  Sanningsägaren VIP
dina ord
älskar nu
de flödar verkligen
ljuvlig läsning
gång på gång
*njuter och läser igen*
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany