Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen ger tröst



Klara Silverdroppar faller ner från blygrå himmel

Solens strålar bryter genom
och dropparna av silver förvandlas till guld

Värmen stiger och den fuktiga, unkna lukten försvinner

Marken ångar, det torkar upp

Och se...
Även mina tårar torkar






Fri vers av Therés
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!