Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annorlunda verklighet om att växa till sig eller växa i sig. Herr M vet... ni andra får fundera.




Obefintligheten älskades till döds

 

 

allt är inte kul

som händer

men med dem för ögonen

som blint tagit dig fram i livet

föringades deras värde

 

det du lämnade vid sidan

blev i slutet inte värt något

 

möjligen trodde du

att du byggt grunden

men säkerheten rämnade

 

lika säkert som de lämnade

dig

travade du på

och glömde bort

att åren

tagit dig till de femtio

 

och trasigare blev barnen

oförstående om vad som hände

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 17:21



Bookmark and Share


  aol
jamen så är det bravo 5stjärnr
2007-07-25

  Sanningsägaren VIP
Starka ord
om ett ack så vanligt skeende
och en tung insikt
när det hinner ikapp oss
du får mig att tänka efter med dina ord
och det är ett bra betyg...
Tack
Åsa
2007-07-25

    sunnanvind
Känns som den handlar om någon som inte sett sitt eget värde...lämnade sig själv i sticket...Min tolkning !
Bra text hursomhelst...
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt