Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^,


Vad trodde du?

Vad trodde du?
Att jag skulle gå tillbaka till dig?
Att jag skulle böna och be?

Såg du inte?
Att glöden slocknade i ögonen?
Att leendet blev en grimash?

Hörde du inte?
Att passionen försvann?
Att pusslet ramlade sönder?

Kände du inte?
Att beröringen blev kall?
Att porten i muren stängdes?

Vad trodde du?
Att det skulle hålla för evigt?
Att jag skulle offra mig själv?

Vad trodde du?
Att kärlen var evig.

Såg du inte?
Blev du blind.

Hörde du inte?
Orden gjorde dig döv.

Kände du inte?
Du misste känseln.

Vad trodde jag?




Fri vers av sachie
Läst 92 gånger
Publicerad 2007-07-25 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie