Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ta ett liv.

Du får ha dina åsikter, vilka du vill. Men acceptera att jag har mina.

Du får tycka vad du vill om religion. Men acceptera att jag har min.

Du får säga vad du vill om mycket. Men smutskasta inte mina tankar.

Du får förstöra ditt sandslott om du vill. Men krossa inte mina drömmar.

Du får leva ditt liv, som du vill, om du vill. Men kväv inte mitt ljus.

Du får välja vilken väg själv om du vill. Men ge inte en vän ryggen.

Du får ta ett liv, hur du vill, om du vill. Men ta då mitt. Gör det till ditt.





Fri vers av sachie
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 21:33



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert vännen
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie