Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...släpp taget...


förföljd.

Du följde efter mig över gatan.
Såg adressen på lappen, och gick efter mig.
Du vet inte vad jag söker, eller varför jag tar min flykt dit.
Du vill så gärna veta. Du smyger från skugga till skugga.
Vägrar släppa mig ur sikte helt.
Jag vet inte vad du söker. Svaren hittar du inte där.
Kankse ska jag handla en ros, en bok?
Kanske ska jag ordna mitt liv.
Men du kan inte gå dit jag går. Du har inte mina kordinater i livet.
Någon gång kankse du förstår.




Fri vers av sachie
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-25 22:04



Bookmark and Share


  Haikupeter
Ensamhet kan vara både skrämmande och vackert. Bra skrivet.
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie