Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kan vår resa börja


Händer aldrig igen


Har funnit dig

och det är redan ljust ute
i livet likaså

här vill jag stanna
här vill jag bo

djupt inne i dig




Övriga genrer av Lany
Läst 577 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-27 08:24



Bookmark and Share


  Laijza
igenkännande, fint
2008-02-05

  Björn Karlsson
Lycka har många ansikten
du fångar den väl här.

Tack
2007-09-09

  Roger VIP
Funnen kärlek är det vackraste. Jag blir så glad när jag läser det här.
2007-08-30

  Maria Zena Viklund
så vacker!
2007-08-27

  Albert
du med dina händer
du skriver så fint Lany
2007-08-22

  "Silver" VIP
Den är fin den känslan av närhet, och sällsynt.
Fint koncentrerat skrivet.
2007-07-27

  ospray
En liten vacker kärleksförklaring

bra bra !!!
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany