Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


SOLEN BRÄNNER BORT MIN SKÖRA HUD

Jag har aldrig kunnat räkna mina reben
eller kräkas på grund av fingrar
Gnuggandes mot mina halsmandlar
ändå vet jag att jag vill dö

För inga dagar gör mig vackrare längre
inte ens den soligaste
Och inga människor gör mig starkare
inte ens dom som väntar

Dom pratar om mig
om min storlek och mina mått
Men dom vet inte
att jag inombords väger luft

Förut fanns det frågor
som faktiskt jag fann svar på
Nu finns det vilket som
i en värld som inte roterar

Och jag skär
och skär igen
Öppna sår under huden
skapar lugn i ett kaos som annars inte går att lugna

Mitt liv är en
storm som kastar vindar
En sol som bränner hud

Ett kaotiskt helvete
där andetag måste köpas för pengar
& jag saknar dessa pengar
(föralltid)




Fri vers av elvira<3
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-07-27 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elvira<3
elvira<3