Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera<3


VÅR KÄRLEK KOMMER ATT BESTÅ

Året 2006 var
det finaste året av alla
För då skingrade snöflingorna sig
i mitt nytuperade hår
Och du sjöng för mig
en försiktig mobiltelefonmelodi

Det var exakt
198 dagar sen
Jag första gången
kysste dina nariga rökläppar
Lät din tunga
sakta vidröra min

200 dagar sen min kärlek
blev besvarad
Och två av våra hjärtan
flöt samman

Aldrig någonsin
har någonting
Betytt såhär mycket.

För 202 dagar sen
hade vi sex med varandra första gången
Och för allra första gången
har ett samlag inte känts som
Det krävs \"in-och-ut\"
för att det ska vara ärligt

Det krävs
bara vi
Oss i ett underbart möte

Trettiofemkommafem mil
det är avståndet
Mellan våra
kroppar
Men ändå så vet jag
att du alltid finns kvar
Trots alla mil det krävs
för att krypa till sängs tillsammans

Men vad
som än händer ändå
Så kommer vår kärlek
alltid att bestå




Fri vers av elvira<3
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-05-21 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elvira<3
elvira<3