Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR-Haiku


Underjordiska

starka kraftpåtryckningar.

Asfaltsvulkaner.




Bunden vers (Haiku) av Yngvor
Läst 576 gånger
Publicerad 2005-04-01 09:00



Bookmark and Share


  kath
Asfaltsvulkanerna var ett underbart uttryck, härlig vårdikt...
2005-04-01

  Markattan
Ja, de där vulkanerna tränger upp lite varstans snart. Kul sätt att beskåda våren på.
2005-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Yngvor
Yngvor