Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALTANDE DANS.


Jag bjöd upp dig till dans
du har motvilligt dansat med
fast du hela tiden sagt
att du egentligen inte ville.

Jag var påstridig
ville dansen skulle fortsätta
tyckte vi dansade så bra tillsammans.

Det var fåfängt av mig att tro
att du en dag skulle säga:
Vad kul det är att dansa med dig!

Jag bjuder inte upp dig mer till dans
men hoppet finns
att du en dag skall säga:
Får jag lov
att dansa med dig igen?





Fri vers av Yngvor
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-04-05 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yngvor
Yngvor