Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frys bilden varm

Idyll
Lintottar, mjölktänder,
jordgubbar,
röda stugor,
svenska flaggor
båtar, tält, gummistövlar,
hammockens gungande
myggbett och salubrin
saft, glass,våta badkläder, badtermometer,
midsommarstång, kräftlampor,
stickor under fötterna
Spidermanplåster
Stormar och åskväder bedarrar i hörnsoffan
tillsammans
Stanna tiden,
här




Fri vers av Tina-sol
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 19:36



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Det låter som en underbar svensk sommar:) Applåder!
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol