Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohms lag

 

 

 

när en aktiverad tanke

befinner sig på irrfärd

förbi mosstäckta klippor

 

betraktar trådar

urbaniseringens mönster

längtar

 

hoppar på fyrkanter

som reser sig

mot fassader

blir orden

 

en

 

 

vägg

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-07-28 00:39



Bookmark and Share


  aol
den här gillas så är det bravo
2007-07-28

  Andreas "Viggo" Viklund
Så snyggt. Jag hade ingen aning om att det gick att använda något så inspirationsdödande till ren ord-dans (pluggar till elektriker) Jag kn se kopplingen mellan rubriken och texten. snyggt helt enkelt.
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt