Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 suger.

Plötsligt står jag här.
På randen mellan \"mammas lilla kicka\" och en full vuxen kvinna.

jag är för gammal för att leka, men jag är för ung för att gå på krog.

Jag är stor nog att ta hand om mig själv, men för liten för att få ta beslut.

jag är stor nog att köpa mina egna kläder, men för liten för att bestämma min egen stil.

jag är stor nog att välja mitt eget sällskap, men för liten för att veta om det är bra eller dåligt.

Jag är stor nog att lyssna på alla era problem, men för liten för att min åsikt ska räknas.

Jag är stor nog att säga emot, men för liten för att förstå.

vem har någonsin sagt att 15 är en lätt ålder?





Övriga genrer av Miichaelah
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 13:22



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
INGEN säger att 15 är en lätt ålder, varken att själv vara i eller för den delen umgås med... det blir mycket mycket MYCKET bättre sedan. Jag LOVAR ;)
2007-07-29

  Miichaelah
glad you like it ;)
2007-07-28

  Amina
härligt så sant så sant och så bra du skrivit det liksom liknelserna är bra så bra...yesbox...APPLÅD!!!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Miichaelah
Miichaelah