Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låttext jag skrev om ku klux klan


Ku klux klan tog mitt barn. låttext

Ett antikristet luciatåg
som vandrar fram som en fors
det kommer som en iskall våg
Och bränner varenda kors.
Lynchningar av svarta män
rekryteringar av barn
De har inte fått dig än
Men rullar redan upp ditt liv som ett garn

Ku klux klan, de tog mitt barn
ja ku klux klan,de tog mitt barn.
Han blev en fin stjärngosse
i ku klux klan.

tjocka feta amerikaner
Med vita kopor som är långa
de hänger afrikaner
Ja de hänger väldigt många.
Mitt barn blev en stjärngosse
hos kkk
Han ägnar sig åt att bränna kors
Och med den vita luvan gå.

för ku klux klan, de tog mitt barn
ja ku klux klan, de tog mitt barn.
Han blev en fin stjärngosse hos ku klux klan.

Sankta lucia,
jag är en stjängosse
som bränner massa kors
Och är jätteball

Jag ska hänga män
Och bränna korsen sen
Jag har vit luva
det har inte du va
så jag ska hänga dig
Din fula svarta tjej

För ku klux klan, tog mitt barn
ja ku lkux klan, de tog mitt barn.
Han blev en fin stjärngosse, hos ku klux klan.




Övriga genrer av nikko
Läst 568 gånger
Publicerad 2007-07-28 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikko