Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömkoket

 

 

 

jag blandar minnen

med drömmar

rör ner

lite önskningar

hittar en påse rädsla

vid burken

med kärlek

 

häller i allt

 

en ömmande fot

bilder från dagen

råkar också trilla ner

 

där är jag

 

betraktar soppan

 

 

en ny anrättning

gjord med kärlek

full med nya

oupptäckta bilder

 

 

 

smakfulla

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-29 00:37



Bookmark and Share


    eva m h
Innehållsrik soppa!
2007-08-09

  Sanningsägaren VIP
smakar kärlek
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt