Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEX för dig förlust för mig!

Av lustens begär vaknade du
Av lustens rädsla vakna jag

Jag vakna av svett ångest rädsla och förlust
Du vakna av besatthet begär men utan förnuft

Min kropp du hade fått
Mina armar ben axlar mage anklar oskulden va borta, förgått

Men min själ mina tankar kan du aldrig röva bort

Jag va kvinnan vem va du.
Jag va offret du va du
Jag va ledsen du va glad
Jag va dö nästa dag




Fri vers av Runu
Läst 598 gånger
Publicerad 2005-04-01 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Runu
Runu