Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMEN En befrielse eller...

Vilket ställe

stället jag kan vara hjälte eller offer

Kär eller hata

På en sekund
är jag vad jag är
den du känner

Besviken eller glad
beror på var jag var och med vilka




Bunden vers (Haiku) av Runu
Läst 516 gånger
Publicerad 2005-04-04 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Runu
Runu