Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Död för livet


Död själ

Solen står högt på den klarblå himlen
Fåglarna sjunger ut sitt budskap
Gräset vajar i den svaga sommarvinden

Allt är så vackert på ytan

Men solens strålar ger ingen värme...
Fåglarnas sång är inte vacker...
Vinden är inte svalkande...
för en död själ

För en död själ finns ingen lycka
För en död själ finns ingen sorg
För en död själ finns bara en död själ

Blind för allt det vackra omkring sig
Döv för den ljuvliga musiken
Kvävd i sin egen linda av ingenting

Men även för en död själ finns det hopp

Nycklar att öppna dörrar
Steger att klättra över murar
Båtar att ro över vallgravar




Fri vers av Ärnst Flemming
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 21:49



Bookmark and Share


    eva m h
Hoppfullt trots allt!
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ärnst Flemming
Ärnst Flemming