Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös

Gåendes mitt i en storm
Regn blandas med tårar
Vind ryckandes i slappa lemmar
Ljud för döva öron

Hård och kall för en värld med falska människor
Varm och lycklig för en värld med riktiga människor

Inget är vad det verkar vara
Hård och skoningslös för vissa
Varm och ödmjuk för andra

Ett tryggt inre speglas inte alltid av ett varmt yttre




Fri vers av Ärnst Flemming
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-07-29 21:56



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
det inre speglas oftast först när man lärt känna någon
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ärnst Flemming
Ärnst Flemming