Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten faller

Natten faller
på mina axlar

jag tänder en lampa
och låtsas vara dag





Fri vers av sohrab_R
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 11:53



Bookmark and Share


  Nasrin
Mycket vackert text om livets padoxalt!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

sohrab_R
sohrab_R

Mina favoriter
vi dör ibland