Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I avståndet mellan två hållplatser

Jag skriver

alltså finns jag

som en gammal gummas trötta ögon

bakom ett ensamt fönster

och horisonten

som i slutet av jorden

stannat ljudlöst

har jag stannat ensam

i mitt slut

en dag kommer jag att lämna detta rike

och denna kamrat

jag kommer att gräva en grav för mina tankar

och jag kommer att lämna mina dagar till vindens händer

när regnet faller

kommer jag att vara den ensammaste

i avståndet mellan två hållplatser

och ett öga

i väntan på vännen.





Fri vers av sohrab_R
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-10 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sohrab_R
sohrab_R

Mina favoriter
vi dör ibland