Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det oändliga

Sviterna av
tomma rum
ler mot galna moln som inte kan bestämma sig
för åska eller
regn

Bruna tapeter luktar
barndom och dålig smak
heltäckningsmattorna
har murknat bort, slängts på tippen
med cigarettmärken
och högklackars snedsteg

Allting åker
in och ut
som en dålig dammsugare
i en förort
där man längtar bort

Jag spyr i gränder
jag inte ens har hört talats om

Jag loggar in i ditt hjärta
för det är just det
som är

Poesins möjligheter
i cyberrymdens oändliga
raketer





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-07-30 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan