Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri i fångenskap

vandrar flyktigt på fångenskapens gata

mina tårar är bara vatten
straffad av friheten och ensamheten

mina spår är bara till besvär
kastad i papperskorgen och glömskan




Fri vers av zapatista
Läst 704 gånger
Publicerad 2005-04-02 21:58



Bookmark and Share


  Frida E
håller med...tjuusigt:)
2005-04-03

  Jimmy Myhre
Riktigt bra ihopsatt text. Vajert !
2005-04-03

  Evelina
Den här dikte gillade jag skarpt. Speciellt denna del "mina tårar är bara vatten
straffad av friheten och ensamheten".
Den säger såå mycket!
Ruskigt bra!
2005-04-03
  > Nästa text
< Föregående

zapatista