Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsving

tyst tyst
låt mig känna hur du vidrör min mun
låt mig känna vad du tänker

låt mig sjunka nu älskling
låt mig sjunka in

vi kan väl dansa ikväll
du och jag

dansa och få den där tyngden
utnyttja den röda känslan

för en gång skull älskling
du och jag i vardagsrummet

Känner du
känner du nu
hur jag tar vara på dig

åh bara luften härinne
ger oss nåt att vakna till

Vi har ett uppsving nu
du och jag
Och vi har det bra
för vi samlar på uppsving.




Fri vers av warnqvist
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-01 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

warnqvist
warnqvist