Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ser Bingo Rimér?

Tänk om,
du retucherar mig
i tanken
Ser utvalda delar
sedan förskönar
bygger på

Vad ser Bingo Rimér genom linsen
och hur ser den färdiga produktionen ut

Hur ser du våra drömmar
och vad gör vi av dem
sedan
?




Fri vers av Tina-sol
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-08-01 19:00



Bookmark and Share


  Pontus W.U
urrk, vill inte veta vad Bingo ser, men bra text och skönt flyt
2007-08-07

    Mr.painter
Jättebra
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol