Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lovar att han kommer få det så här.


Steve Lando



På min begravning vill jag inte ligga i en träburk
jag vill inte era sorger ha
Spela mig inte nån förbannad sorgevals
och gråt inte för era tårar gör mig oberörd

Ge mig istället en snaps
ge mig en gangstarap och en strippa
Carolina Gynning, Magdalena graaf och BigBrotherLinda
ja ge mig stora bomber och en sjuttifemma

För när sankte Per frågar mig vad jag tycker om mitt levda liv
så skall jag bara peka ner och fråga:

Ja va tror du?

;)




Fri vers av svarttaxi
Läst 1116 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-02 03:16



Bookmark and Share


  exhausted and naked
Sankte Per: som en "one minute man" blev du blåst på konfekten. Han bara nosa i dörröppningen...
2009-09-02

  aol
jag gillar stilen
2007-08-05

  Jer
Skratta eller gråta?!
Mest skratt, sen grät i skratt!
Vilken slutkläm, om den
går att klämma...? *asg*

Själv skulle jag föredra Victoria Silvstedt.
2007-08-02

    bedragare
HAHA! applåd.
2007-08-02

  hero40
Det låter trevligt!
2007-08-02

  svarttaxi
Kan man bli annat än avis på sidans mest poppiskille?
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

svarttaxi
svarttaxi