Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Särskilt tillägnad Steve Lando ,Gawain och Nettizen.


NETTIZEN

min själaskatt

en enda natt

lekandes tafatt

sen är du min

inbäddad i silkeslakan

på Ölandsstrand

med lilla Land-o

och målen vi når

~bara för er~

med en röd rosett runt kuken

och nyfriserat pubishår

gott nytt jävla år!


~Vodka~




Fri vers av svarttaxi
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarttaxi
svarttaxi