Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en regnbåges färger

Det är ett hån
Det är ett svaghetstecken
Det är allt som jag inte förmer att göra

Likt en regnbåges färger står du där
Det är som himelen öppnar sig och blixtar slår ner

Jag vill ändra min kropp
Jag vill räcka dig till
Röra din regnbåges färger

Det är bara sex va? viskar du i mitt öra








Övriga genrer av Petter
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter