Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så jävla FUL!

Jag vill till dig skriva de vackraste av ord
be om ursäkt med dem
för allt som är fel

Plötsligt slår det mig:

Det är ju du som är som är felet

Du är så jävla FUL!

Från topp till tå du är banne mig det äckligaste jag sett
speciellt din kuk
ständigt nerkladdad av sperma

-Så jävla äcklig är du!

Likt en porrfilm borde jag sprutat i ditt ansikte
Hånskrattat lite

- Din fula jävla slyna

I över två decenier har vi legat tillsammans

du och jag


min jävla kropp




Övriga genrer av Petter
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 01:50



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Ursäkta, men detta var ingen av de vackraste dikter jag läst..
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Petter