Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avundsjuka

Som en ond klump ligger du där och skaver.
Hur jag än vrider och vänder så ligger du där och gnager.

Jag kväver dig, krymper din luft,
tar kontrollen för ett tag.

Men..

med eskalalerande kraft
bryter du ner...
allt som är tryggt, allt som igår stod som fast i cement.

Försvinn!









Övriga genrer av Petter
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 09:00



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Den onda känslan. Bra beskrivet!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Petter