Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var står jag ?

har allt o lite till

känner trygghet i vardagen

men var är spänningen och glädjen

jag vet att du finns och väntar på mig, men vågar jag ta steget ?





Fri vers av FJA
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-04-03 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FJA