Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min flamma


du tände den osläckbara elden i mig
en kärleksbrasa så flammande het

jag kan inte se dig ty milen är för många
men du finns för alltid kvar i min kropp

din närvaro spelar med mina sinnen
o själen säger - kom tillbaks

de ord du lämnade när du gick
är bränslet som för evigt håller elden vid liv.













Fri vers av FJA
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-04-13 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FJA